SISTEM AGENT INI BOLEH BANTU  ANDA PECUT  5X GANDA KEMBANGKAN BISNES ANDA

Tonton preview sistem berdurasi 1 minit sekarang!

Apa Itu PinkTroopers Integrated Management System (PIMS)?

PIMS adalah satu sistem berintegrasi tinggi bertujuan untuk membantu anda yang serius ingin menjana pendapatan RM1000-RM10,000 sebagai agen produk kecantikan dengan mudah dan bersistem

Dengan kecanggihan sistem PIMS anda ibarat mempunyai 3 orang pekerja untuk membantu urusan bisnes anda.

❎ Anda tak perlu lagi menguruskan pembungkusan pesanan

❎ Anda tak lagi perlu beratur panjang di pejabat pos

❎ Anda tak lagi perlu membuat aktiviti merekod transaksi jualan, merekod data pelanggan, memeriksa kejayaan transaksi yang dibuat oleh pelanggan.

Pendek kata, dengan sistem canggih PIMS, tenaga anda untuk aktiviti-aktiviti perkeranian yang tak mendatangkan untung kepada bisnes anda dapat dielakkan.

Sistem PIMS ini tak sesuai untuk anda, jika :

❎ Anda suka sangat start enjin, beratur kat traffic jam, bayar tol, parking, minyak untuk pergi pos barang

❎ Hobi anda adalah bersengkang mata bungkus parcel & tulis borang pos

❎ Anda adalah pakar akaun yang sangat suka rekod setiap jualan & keluar masuk duit

Sistem PIMS ini sangat sesuai untuk anda, jika :

✅ Anda fokus nak buat duit

✅ Anda serius nak belajar buat duit

✅ Anda dah penat berniaga seorang diri, semua benda kena buat sendiri

✅ Anda dah bosan bisnes tanpa arah tuju

Sertai Segera! Daftar sebagai agen kami & mulakan bisnes MUDAH & BERSISTEM anda dengan penjimatan 90% hari ini

Ya! Saya bersedia untuk mula bisnes Audela yang mudah & bersistem sekarang

MAJORITI AGEN JUALAN PRODUK MAMPU BERTAHAN 3 BULAN SAHAJA...

Saya masih ingat lagi, ketika awal memulakan bisnes online pada tahun 2013. Saya juga bermula dengan jual produk orang. Keluar modal beribu, ambil stok, promosi di instagram & facebook, buat jualan.

 

Dari urusan ambil stok, sehinggalah pemasaran & pos barang, saya buat sendiri. Ketika itu, saya masih bekerja. Kadang-kadang, bila pesanan terlalu banyak, saya packing sambil menangis. Penat yang amat.

Ada satu point, saya rasa saya dah buat macam-macam, tapi saya 'stuck'. Jualan tak boleh naik. Sebab masa terhad. Tambahan lagi saya dah berkeluarga, bekerja & ada anak-anak. Duit banyak, tapi saya tak happy. 

 

Saya ingat, bila bisnes, duit banyak saya happy. Saya silap. Bisnes tanpa sistem & monitor & kedekut nak invest dengan ilmu, saya tak kemana pun..

Perkara yang paling bodoh saya buat, ialah melabur duit buat jenama sendiri. Lebih 50K lebur. Saya ingat, saya dah hebat buat jualan, produk boleh meletop. Konon nak jadi founder, padahal ilmu tak cukup lagi. Ilmu jual produk & ilmu bina bisnes adalah benda yang lain.

Betul kata orang, pengalaman adalah guru terbaik. Dari pengalaman inilah, saya mula bangun balik. Saya dah sedar, ilmu, team yang kuat dan efisyen dan sistem sangat penting dalam membina bisnes.

Alhamdulillah, kini Audela Beauty dah pun berusia lebih 2 tahun. Ramai orang dah kenal Audela, dah nampak billboard, keluar TV & radio. Hasil daripada pengalaman, ilmu, pasukan yang komited, mentor yang sentiasa beri tunjuk ajar dan sistem yang memudahkan urusan kita. 

 

Unknown-2-2


6-

11 rahsia bagaimana suri rumah dan pekerja kerajaan/swasta menjana pendapatan tambahan dengan MUDAH & BERSISTEM

✅ Anda boleh menjalankan bisnes tanpa modal yang banyak

 

✅ Anda boleh menjalankan bisnes tanpa risiko yang besar untuk membeli stok jualan

 

✅ Sistem untung runcit membantu anda dapat fast cash

 

✅ Sistem bonus bulanan sehingga 25% membantu anda merancang dan mengurus kewangan dengan lebih teratur

 

✅ Sistem pengurusan data yang efisyen

 

✅ Sistem pantauan jualan individu & kumpulan yang efisyen

 

✅ Sistem sokongan 24jam, 365 hari setahun melalui Whatsapp

 

✅ Buat pesanan pelanggan secara atas talian pada bila-bila dan di mana-mana sahaja

 

✅ Bank poster dan ayat jualan yang diupdate secara konsisten setiap hari

 

✅ Penjimatan harga agent 15% dengan setiap pembelian

 

✅ Minimum pembelian serendah 1 unit

photo6215081586328709091-1

IMG-20170108-WA0001IMG_0784IMG_9407

video placeholder

Click link dibawah untuk nikmati kelebihan berniaga dengan MUDAH & BERSISTEM

arrow down

Saya bersedia nak mulakan bisnes & jimat 90% sekarang

Jom tengok apa kata mereka yang dah berjaya dengan sistem PIMS Audela

testimoni_lin

 

"PIMS ni sangat mudahkan saya. Sebagai student master, masa saya memang limited. Sistem ni memang banyak jimatkan masa saya!

Bila dah ada sistem, saya senang urus dan pantau team saya. Semua dh ada dalam sistem. Tak perlu rekod & kira sale setiap orang. Bonus pun HQ siap2 kira. Syok sangat bila dapat bonus banyak dari HQ!”

Fadhlina, Agent Ipoh, Pelajar

testimoni_syira

 

 “Syra paling suka sistem ni sbb semua dah integrated. Syira fokus promote n buat sale je. Yg lain sistem settlekan. Sesambil keje kt ofis pun boleh buat almost RM 5k.

Mudah sangat. Jimat masa Syra! Nak monitor team pun senang, bahan2 promosi pun dah siap sedia. Tak yah pening nk fikir semua tu..”

Syira, Agent Cheras, Pekerja Kerajaan

testimoni_syira

 

"Akak paling suka dengan sistem PIMS yg Audela HQ buat ni.. senang nk monitor semua benda. Termasuk bonus.

Akak ramai agen. Jd dgn sistem ni sgt mudah nak tengok Performance setiap agen.. Kita jaga team, bonus pun dapat. HQ sediakan modul utk guide team. Takde laa terkapai-kapai..Bila tgk rangking superstar tue yg lagi semangat nk buat sale!!?"

Saiedah, Agent Semenyih, Pegawai Kewangan

Ia bukan lagi teori semata-mata. Ramai yang dah berjaya jana pendapatan dengan MUDAH & BERSISTEM dengan PIMS

Saya nak join sekarang!

BUKAN SETAKAT SISTEM BERINTEGRASI TINGGI BERNILAI RM599 INI SAHAJA..

Anda juga akan mendapat BONUS berupa bimbingan & mentoring secara online & offline oleh usahawan-usahawan yang berpengalaman lebih 13 tahun dalam bidang bisnes termasuklah...


(+) Blue print bina perniagaan jana sehingga RM13,300 dalam tempoh 6 bulan-1 tahun bernilai RM39


(+) Penjimatan 40% pada pembelian 1 unit produk pertama dan jimat sehingga RM78


(+) Starter kit perniagaan Audela bernilai RM39


(+) 3 video yang membantu anda membetulkan bisnes mindset bernilai RM79


(+) 9 video tentang rahsia meledakkan jualan melalui platform pemasaran percuma bernilai RM229


(+) 3 video mengenai strategi jualan, follow up dan "handling rejection" bernilai RM199


(+) Ticket Seminar "Be Your Own Boss" bernilai RM196

7 BONUS ini bernilai RM859

TAPI BONUS INI ADALAH UNTUK MASA TERHAD!

Begini, kami hanya ada  99 tempat sahaja untuk Seminar "Be Your Own Boss" yang akan diadakan pada Oktober ini di Shah Alam.

Saya tidak pasti bila seminar yang seterusnya akan diadakan.

PENDAFTARAN KE SISTEM DAN SEMINAR INI ADALAH SANGAT TERHAD

Daftar sekarang atau anda akan terlepas peluang sekali seumur hidup ini.

11234868_10206700599700909_3463310784124662412_n

Nurdina Awanis binti Zakaria

 

p/s: Kalau anda jenis yang macam saya, yang terus ke penghujung minisite ini, saya nak bagitahu anda:

✅ Sistem berintegrasi tinggi bernilai RM599 ini boleh didapatkan sekarang pada potongan 90% sebelum harga dinaikkan apabila penyertaan mencecah 779 orang

✅ Anda juga akan menerima bonus bernilai RM859 termasuklah 1 tiket ke Seminar Experiential Learning "Be Your Own Boss" yang bernilai RM199

Tiada gimik! Anda pasti akan sukakan sistem yang bakal mudahkan urusan perniagaan anda sebagai agen produk kecantikan.

Saya nak Daftar Sekarang!

BAGAIMANA MAHU MENDAFTAR?

Hanya perlu ikuti 5 langkah mudah ini

1. Klik mana-mana button berwarna orange dalam page ini

2. Pada bahagian Rank Pengguna, pilih Ejen dan isi semua maklumat yang diperlukan.

3. Tick pada "Sertakan Pembelian" jika ingin membuat pembelian pertama dengan potongan harga sebanyak 40% (limit 1 produk sahaja). Pilih produk yang ingin dibeli dan masukkan  maklumat penghantaran.

4. Pilih kaedah pembayaran dan teruskan proses pembayaran sehingga selesai (RM50 sahaja)

5. Semak maklumat pendaftaran anda melalui SMS

 

Saya nak Daftar Sekarang! Saya dah bersedia untuk memulakan bisnes produk kecantikan secara MUDAH & BERSISTEM

Kompas Bisnes © 2018 - All Rights Reserved

Support - Login